Vi bygger på förtroende sedan 1928

Jobba hos oss

Christian Nilsson & Anders Bengtsson,Projektchef och Projektledare
""Vårt jobb handlar mycket om problemlösning""

Som projektchef respektive projektledare på serviceavdelningen arbetar Christian och Anders nära inpå varandra på en daglig basis.

- På pappret är jag Anders chef, men vi arbetar mycket bredvid varandra, säger Christian. I hans roll som projektchef ingår allt från personalansvar, anbud och juridik till inköp och det ekonomiska ansvaret för ett projekt.

- Men till största delen handlar mina arbetsuppgifter om kalkyl och projektering. Jag har hand om allt i ett projekt fram till det att produktionen drar igång, säger Christian.

För Anders del handlar rollen som projektledare att driva projektet, men till viss del handlar det också om projektering. - Jag gör mindre och snabbare kalkyler än Christian, säger Anders, som sammanfattar hur en arbetsdag på Otto Magnusson kan se ut. 

- Vi utgår från kontoret och arbetsdagen styrs ofta av det första samtalet. Det blir många möten. Det är aldrig en dag som är den andra lik. Christian fyller i: - Vårt jobb handlar mycket om problemlösning.

Lång samlad erfarenhet

Och med sin samlade erfarenhet löser Christian och Anders problem tillsammans. Christians bakgrund som byggnadsingenjör och Anders bakgrund som snickare gör att de kompletterar varandra väl. 

Enligt båda två är det bästa med jobbet på serviceavdelningen den stora variationen och att man får kunskap om det mesta. Till den som vill arbeta i byggbranschen har Christian och Anders flera goda råd.

- Vi tar in praktikanter och som praktikant är det viktigt att du vill lära dig. Var inte rädd för att fråga och våga göra fel.

 

Jobba hos oss