Vi bygger på förtroende sedan 1928

Jobba hos oss

Sandra Fojs,Produktionsassistent
""Fantastiskt att se hus växa fram""

Enligt Sandra är utmaningen, men också charmen, med att jobba i byggbranschen att få ihop helheten. Sandra är produktionsassistent på det som heter eftermarknad och där gäller det att se till att alla följer sina åtaganden hela vägen till slutet av ett projekt.

- Jag har hand om garantiärenden och garantibesiktningar. Jag hjälper även entreprenadavdelningen med vissa administrativa uppgifter, säger Sandra.

Hennes arbetsdag börjar med att gå igenom alla mejl och förbereda eventuella möten. En stor del av dagen går åt till just mejl och samtal, då många av eftermarknads åtaganden gäller saker som berör underleverantörer och underentreprenörer.

- Det gäller att hålla en tät kontakt och en god dialog, då flyter arbetet på mycket smidigare.

"Som att bygga ett legotorn"

För att lyckas i rollen som produktionsassistent på eftermarknad måste man enligt Sandra vara lyhörd. 

- Det gäller också att vara saklig och påläst. Samtidigt ska man vara öppen och inte ha skygglapparna på. Jobbet går mycket ut på att se hur olika delar passar ihop, det är som att bygga ett legotorn.

Vad är det bästa med ditt jobb?

- Det är att man får lära sig så otroligt mycket om allt som har med bygg att göra och att man får träffa många olika människor. Jag är en människa som insuper all kunskap och här får man lära sig hela byggprocessen, från hur man monterar ett fönster till det att ett hus står klart.

Jobba hos oss