Vi bygger på förtroende sedan 1928

Om oss

Nytt från Byggservice

Publicerad den 30 juni 2017

Den höga orderingången för Otto Magnussons serviceavdelning fortsätter. På kort tid har vi fått in uppdrag för ca 80 milj kr, fördelat på flera olika kunder.

Vi är stolta över våra långa, och många, kundrelationer, säger Ulf Magnusson, VD och ägare.

Den 1 juni 2014 delades Byggnadsfirman Otto Magnusson AB upp i ett entreprenadbolag och ett servicebolag, vilka fortfarande drivs som två avdelningar till vardags.

- Byggservice är det som varit Otto Magnussons verksamhetsinriktning sedan starten, och sedan vi delade upp verksamheterna i två olika bolag, har expansionen inom service varit oerhört framgångsrik, berättar Ulf Magnusson.

En rad olika uppdrag som företaget nu ser fram emot att förverkliga tillsammans med beställarna, har nyligen inkommit till företaget. Exempel på  dessa uppdrag är återuppbyggnaden av Lindängsbadet, fasadrenovering till Brf Rosenvång och ombyggnaden av ortopedmottagningen på SUS i Lund.

- Vi ser även fram emot att inom kort starta upp de nya avtalen med Regionfastigheter på SUS i Malmö och Lund samt lasaretten i Ystad och Trelleborg, säger Torbjörn Mårtensson, servicechef på Otto Magnusson.

- Det är någonting som vi har en stark och erfaren organisation för. Och vi är absolut redo för att ta oss an dessa uppdragen, fortsätter han.

Bland företagets visioner står det klart och tydligt att vi har en ambition om att vi ska vara den bästa lokalt förankrade byggaren. Något som de senaste uppdragen verkligen är ett bevis på.

- Det är till stora delar tack vare våra fantastiska medarbetare, det värmer i Otto-hjärtat, avslutar Ulf Magnusson.