Vi bygger på förtroende

Anbudsingenjör

Byggnadsfirman Otto Magnusson växer och nu söker vi Dig som vill komplettera vårt team av engagerade lagspelare. Du vill arbeta med hjärta och hjärna, på ett företag där hållbarhet och sociala engagemang syns och känns i det dagliga arbetet. Du vill gå till jobbet och bygga mer än hus. Företaget är familjeägt sedan drygt 90 år och nu växer vi mot de 100.

Vill du bli en av oss?

Arbetsuppgifter
Hos oss har du som anbudsingenjör en nyckelroll i byggprocessen.
Du arbetar nära både kalkylchef och arbetschef och du är en nyckelperson genom hela kalkylprocessen. Som stöd i ditt arbete kommer du att använda digitala verktyg (t.ex. Bidcon, Byggsamordnaren och Bluebeam) i olika skeden av anbudsarbetet. Du värderar och väljer material och metoder utifrån miljöhänsyn.

Vem är du?
Du har teknisk bakgrund och god kännedom om hela bygg- och entreprenadprocessen. Du vill vara en del av ett starkt team och är trygg i att vara navet i anbudsprocessen. Som person är du noggrann, strukturerad och du tycker om att arbeta parallellt med olika projekt. Erfarenhet värdesätts högt.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Experis- ManpowerGroup. Har du några frågor kontakta rekryteringskonsult patrik.nordberg@se.experis.com eller 040-6606355 alternativt rekryteringskonsult angela.ekelof@se.experis.com eller 0703-775781.
Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så ansök nu.

Sista ansökningsdag är 10 maj.