Vi bygger på förtroende

Arbetschef

Vi växer och nu söker vi Dig som vill komplettera vårt team av engagerade lagspelare. Du är en av våra viktigaste ledare och du vill arbeta med hjärta och hjärna, på ett företag där hållbarhet och sociala engagemang syns och känns i det dagliga arbetet. Du vill gå till jobbet och bygga mer än hus.

Arbetsuppgifter
Som Arbetschef har du en av nyckelrollerna i vår Entreprenadverksamhet och tillsammans med Entreprenadchef, kalkylchef och inköpschef är det du och dina arbetschefskollegor som fungerar som navet för all nyproduktion och större ombyggnationer. Du tror på och utvecklar ditt ledarskap och leder genom öppenhet, samarbete och engagemang andra människor i din närhet. 
Du rapporterar direkt till entreprenadchefen och har huvudansvar för tilldelade projekt. Du har ansvar för ekonomiska prognoser, uppföljning samt ansvarar för kontraktsfrågor gentemot våra beställare.

Vem är du?
Vi behöver dig som är strukturerad, noggrann och som har förmåga att vara närvarande i flera olika större projekt. Du kan delegera och du vet när du behöver vara närvarande och fatta beslut. Du har byggteknisk bakgrund och har en gedigen erfarenhet inom byggbranschen. Utöver utbildning som byggnadsingenjör tror vi att du har erfarenhet av ledarskap i och utanför ditt arbete. Har du varit aktiv inom föreningslivet eller idrottsorganisationer tror vi att du kommer att trivas väldigt bra hos oss, där laget och gemenskap är viktiga ledord för oss.

Du har mycket god datorvana och känner dig hemma i flera olika digitala miljöer.

Kontakt
Är du intresserad av tjänsten är Du välkommen att skicka din ansökan till Åsa Kalee, asa.kalee@ottobygg.se
Åsa svarar på frågor om tjänsten och nås på telefonnummer 040-620 65 36

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att söka tjänsten redan idag!
Vill du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss?