Vi bygger på förtroende

Arbetsledare Annonsbild

ARBETSLEDARE

Länken mellan yrkesarbetare och platsledning

Byggnadsfirman Otto Magnusson växer och nu söker vi Dig som vill komplettera vårt team av engagerade lagspelare. Du vill arbeta med hjärta och hjärna, på ett företag där hållbarhet och sociala engagemang syns och känns i det dagliga arbetet. 
Du vill gå till jobbet och bygga mer än hus. 

Hos oss på Byggnadsfirman Otto Magnusson är alla roller lika viktiga. Vårt lag består av egna yrkesarbetare och tjänstepersoner med olika bakgrund och erfarenhet. Vi bygger bland annat flerbostadshus, kontor, parkeringshus och skolor och ditt ledarskap och din förmåga att engagera laget har en avgörande roll för det färdiga resultatet.

Arbetsuppgifter
Våra arbetsledare är länken mellan platsledning och yrkesarbetar och du är ett mycket viktigt och värdefullt stöd till platschefen och leder och fördelar, genom lagbasen, tilldelade arbetsuppgifter i enlighet med KMA projektplan, arbetsmiljöplan och riks/och möjlighetsanalyser. Din roll är mer strategisk än operativ och du har ett helikopterperspektiv på hela arbetsplatsen och styr och leder tilldelade arbetsuppgifter från start till mål.

Du stödjer platschefen i samordningen på arbetsplatsen och deltar ofta på byggmöten tillsammans med platschef och arbetschef. Du leder montörsmöten med underentreprenörer och materialleverantörer.

Vem är du?
Du är en strukturerad och kommunikativt skicklig lagspelare som arbetar aktivt för god kultur och säkerhet på arbetsplatsen. Du är noggrann men också flexibel och van vid att planera och leda yrkesarbetare i ditt ansvarsområde. Genom planering och god framförhållning säkerställer du optimal kvalitetsmässig och effektiv leverans från dina medarbetare och att projektets ekonomiska resultat hålls i enlighet med projektets mål.

För att trivas i rollen tror vi att du har;

Eftergymnasiala byggteknisk utbildning är meriterande, men kan ersättas av arbetslivserfarenhet.

Kontakt
Är du intresserad av tjänsten är Du välkommen att skicka din ansökan till Linda Magnusson, linda.magnusson@ottobygg.se
Linda svarar på frågor om tjänsten och nås på telefonnummer 040-620 65 17.

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att söka tjänsten redan idag!
Vill du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss?