Vi bygger på förtroende

Pc Annons Bild

Entreprenadingenjör med siktet på nya utmaningar

TRYGG ENTREPRENADINGENJÖR MED SIKTET PÅ NYA UTMANINGAR

Vi växer och nu söker vi Dig som vill komplettera vårt team av engagerade lagspelare. Du vill arbeta som spindeln i nätet med hjärta och hjärna, på ett företag där hållbarhet och sociala engagemang syns och känns i det dagliga arbetet. Du vill gå till jobbet och bygga mer än hus.

Arbetsuppgifter
Våra entreprenadingenjörer har en nyckelroll i byggprocessen. Du arbetar ofta nära Platschef och Arbetschef. Din roll och ditt arbete är en del av navet i våra projekt och du kommer interagera med många andra människor vilket ställer krav på ledarskap, samarbete och förmåga till kommunikation.

Som entreprenadingenjör är du med i alla faser av produktionen och i många fall redan i tidigt skede. Vi arbetar med både produktion, projektutveckling och projektering och våra ingenjörer bidrar i alla skeden av byggprocessen. Du sitter du ofta med på bygg- och ekonomimöten vilket innebär att du behöver du ha kunskaper om bygg- och anläggningsprocesser, entreprenadjuridik, kalkyl- och produktionsplanering, logistik samt projektekonomi.

Du kommer använda digitala verktyg i olika skeden av projekt och även kunna värdera och välja material och metoder utifrån miljöhänsyn. Vidare kommer du upprätta planeringsunderlag, anbuds-och produktionskalkyler, jobba med inköp och med att skriva avtal. Du sammanställer prognoser och kostnadskalkyler, allt för att nå projektmålen.

Vem är du?
Du har praktisk erfarenhet av byggproduktion, teknisk bakgrund, god kännedom om hela bygg- och entreprenadprocessen och du är ett ess på inköp. Du vill vara en del av ett starkt team och har erfarenhet från rollen som entreprenadingenjör eller inköpare sedan tidigare. Du är trygg i att vara navet i produktionen och i ditt ledarskap och arbete stödjer du dina kollegor genom hela processen. Som person är du noggrann, självgående och tycker om att arbeta parallellt med flera olika projekt.

Kontakt
Är du intresserad av tjänsten är Du välkommen att skicka din ansökan till Linda Magnusson, linda.magnusson@ottobygg.se
Linda svarar på frågor om tjänsten och nås på telefonnummer 040-620 65 17.

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att söka tjänsten redan idag!
Vill du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss?