Vi bygger på förtroende

YA Kampanj 100

Yrkesarbetare till vår Entreprenadavdelning

Vi kompletterar vårt team av engagerade lagspelare. Du vill arbeta med hjärta och hjärna, på ett företag där hållbarhet och sociala engagemang syns och känns i det dagliga arbetet.
Du vill gå till jobbet och bygga mer än hus.

Arbetsuppgifter
Hos oss på Byggnadsfirman Otto Magnusson är alla viktiga spelare i laget. Vi bygger bland annat flerbostadshus, parkeringshus och skolor och ditt yrkeskunnande och känsla för kvalitet har en avgörande roll för det färdiga resultatet.

Vi söker någon som är självgående. Du har flerårig erfarenhet av betongarbete och armering.

Vem är du?

Du är vårt ansikte utåt i projekten och bakom dig har du hel organisation som arbetar för att leveransen i projektet ska bli så bra som möjligt. Med stöd av platschef och arbetsledare är det ni som ser till att vi håller tidplaner och utför entreprenaderna så som beställarna önskar. Du håller säkerhet högt och är en del av vårt viktiga arbete för att för en trygg och hälsosam arbetsplats.

Du är en lagspelare som arbetar aktivt för god kultur och säkerhet på arbetsplatsen. Du är noggrann och van vid att arbeta strukturerat.  Du har yrkesutbildning inom betong, eller annan likvärdig utbildning och erfarenhet. Vi uppmuntrar våra medarbetare att ta del av de utbildningar och kurser som finns och ser positivt på viljan att utvecklas och växa inom vår verksamhet. Många av våra arbetschefer och platschefer började som yrkesarbetare hos oss.

Kontakt

Är du intresserad av tjänsten är Du välkommen att skicka din ansökan till Mats Persson, mats.persson@ottobygg.se
Mats svarar på frågor om tjänsten och nås på telefonnummer 0704-288861.

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att söka tjänsten redan idag!