Tillväxt Malmö

TM

Tillväxt Malmö erbjuder kostnadsfri affärsutveckling för små och medelstora företag i Malmö. Genom acceleratorn Axxa får deltagande företag personlig och professionell vägledning för hur de ska ta sitt företag till nästa nivå samt tillgång till ett stort nätverk av partners och investerare.

Du hittar mer information o Tillväxt Malmö här.

Tillväxt Fortsatt Finansiering

Tillväxt Malmös framgångsrika arbete fortsätter!

Efter kommunstyrelsens möte den 19 augusti kom det glädjande beskedet att det framgångsrika initiativet Tillväxt Malmö får fortsatt finansiering i samarbete med Malmö Stad.
Byggnadsfirman Otto Magnusson, med våra ägare i spetsen, är stolta stödjare av stiftelsens arbete för att öka antalet arbetsplatser och växande bolag i Malmö. Genom stiftelsen, där Dan Magnusson är ordförande, skapas arbetstillfällen som gör att fler har arbeten att gå till.

Tillväxt Malmö erbjuder kostnadsfri affärsrådgivning till växande bolag i Malmö. Med ett brett nätverk av både partners och investerare får de växande företagen allt stöd man kan tänka sig för att bli framgångsrika bolag.
Ett Malmö där företagen växer och mår bra skapar förutsättningar för fler i arbete.
Det tycker vi är viktigt!

Jury Arets Tillvaxtentreprenor 2021

Årets tillväxtentreprenör

Låt oss presentera – juryn för Årets Tillväxtentreprenör 2021!
Dan Magnusson - VD Jeanette Andersson - CEO MincMicael Nord – Näringslivsdirektör Malmö stadJessica Grundström Ahldin - VD och grundare Drivkraft MalmöPeter Enberg – Investerare, Maria Liljegren - Operativ chef för Affärsnätverket Mersmak och juryordförande Peter Öhrbom – #TillväxtMalmö.

Nomineringen öppnar den 15 december – då har du din chans att vara med och hylla Malmös duktiga entreprenörer!

Mer information om priset hittar du på Tillväxt Malmös hemsida hemsida